Politimannen Roger Carlström er overbevist om at det er det nye svenske kommunikasjonssystemet Rakel som har gitt ham kreft. Og bekymringen er utbredt innen politiet i sverige.

Når Roger Carlstrom politiet i Trelleborg, på juledag begynte å snakke utydelig og den ene siden av ansiktet hans ble lammet, trodde han at det kunne være et slag. Men legene fant ut at det var en ondartet hjernesvulst, og allerede fem dager etter at han ble operert.

Nå en stund senere peker han på hodeskallen, og arrene etter at den omfattende operasjonen er overraskende lite.

– Men de ble ikke kvitt alle kreft, så jeg har gått både på cellegift og stråling.

Han er overbevist om at det er politiets nye kommunikasjonssystem Rakel som har forårsaket svulsten. Han fikk tidlig ubehag fra strålingen fra Rakel, som siden ble introdusert over hele sverige. Les mer her..

Mobilstråling og kreft

Helserisikoen ved mobilbruk og elektromagnetisk stråling burde vært diskutert mye mer,» sier samfunnsviter, pensjonert forsker og rådgiver hos Telenor og universitetslektor ved NTNU, Einar Flydal i denne videoen.

Hvor objektiv er forskningen egentlig? Hvor mye påvirkes forskningsresultatene av hvem som finansierer forskningen? Hvor tett er koblingen mellom markedsinteresser og forskningsrapporter slik at viktige funn om faren for kreft ved elektromagnetisk stråling skjules? Les mer..

Mobilstråling og kreft - Einar Flydal, Herland Report TV
Besøk i dag : 2
Besøkt totalt: 195337