Om OneChoice

Vi er i mot de nye AMS-målerne, uansett årsak – helse, personvern, sårbarhet, strømpriser mv. Våre tjenester er rettet mot deg som privatperson, hvor vi kan hjelpe deg med innsendelse av søknad for fritak av radiodelen på smartmåleren, partier, samt klage til NVE.

Vi ønsker å støtte Einar Flydals initiativ om en utredning av den rettslige holdbarheten i smartmålerprosjektet. Dette vil kunne gi verktøy til dem som vil sloss, enten det er ankesaker, saker i sameier, eller stevning mot netteiere eller staten. Utredningen vil gjøres fritt tilgjengelig på STOPP smartmålerene.

Vi ønsker også å støtte STOPP smartmålerne som også belyser temaet rundt AMS-målerne, samt jobber for ett gruppesøksmål mot nettgigantene på sikt.

Organisasjonen Stopp smartmålerne har mange medlemmer, men trenger enda flere . Meldt deg inn du også. Du kan selv velge hvor mye du vil betale i medlemskap. Medlemskap koster fra 10 kr og oppover.

OneChoice har ingen økonomiske fordeler, vi samler heller ikke inn informasjon om deg som privatperson. Dette nettstedet formidler bare kontakt mellom forbruker og tilhørende nettselskape, nettstedet står ikke ansvarlig for tvister mellom forbruker og nettselskap.

Arbeidet med dette nettstedet gjøres gratis på fritiden av personer som brenner for å stopp på myndighetenes overformynderi av vårt privatliv. Støtt oss gjerne i arbeidet med nettsiden!

All informasjon på dette nettstedet er hentet fra diverse kilder på www. Har du informasjon eller annet nyttig du vil dele med oss, ikke nøl med å sende til oss. Domenenavnet onechoice.no og onechoice.se er opprettet for dette nettstedet grunnet fremtidige planer rundt dette emnet.

Ansvarlig for nettstedet:

  • Rune Hansen – Bruk kontaktskjemaet på forsiden.
Besøk i dag : 22
Besøkt totalt: 496599