Kong Haralds vaktmester sier han ble syk av mobilsendere på Kongsseteren. Nå krever han erstatning.

– Jeg var ved svært god helse da jeg begynte som vaktmester med boplikt. Etter hvert fikk jeg utslett over hele kroppen, jeg fikk vondt i hodet og så hadde jeg i perioder voldsom hjertebank, forteller Erik Dalgaard til NRK Brennpunkt.

Erik Dalgaard
Erik Dalgaard var vaktmester på Kongsseteren

Foto: Leif Kristian Hatland / NRK

– Jeg ble syk av stråling på Kongsseteren

– Vi står nå i Voksenåsen. Vi er 200 meter fra mitt arbeidssted og vi står ved en stor antenne med mange forskjelle sendere. Jeg mener jeg har blitt syk av stråling her på Kongsseteren, sier Dalgaard til NRK/Brennpunkt.

– Etter hvert slo jeg senderen inne av. Da ble jeg bedre med en gang. Jeg er ikke i tvil om at det var blant annet den jeg ble syk av. Dalgaards sykejournal viser at legene ikke har gitt ham noen diagnose. Legene kan ikke forklare plagene han har levd med gjennom den tiden han har bodd på Kongsseteren. Les mer her..

Besøk i dag : 2
Besøkt totalt: 195314