Helse er viktigere enn økonomi, og automatiske strømmålere er helsefarlige

De er trådløse, og trådløs teknologi er kreftfremkallende og leder i tillegg til enda flere helseskader. Over 100 vitenskapelige studier bekrefter at kroppen blir svakere og får helseskader av trådløs tekonologi.

Derfor har 217 kommuner i Frankrike nektet den tvungne installeringen av automatiske strømmålere. En folkeaksjon med demonstrasjoner, politiske saker og pressedekning har ledet til dette.

Symptomene trådløs teknologi leder til er ikke bare kreftdannelse i kroppen, men også andre symptomer  som vi i dag klassifiserer som psykologisk betinget eller samfunns-sykdommer:

  • Konsentrasjonsvansker
  • Korttidshukommelse
  • Muskelsmerter
  • Hodepine
  • Stikkende smerter i ben når du går i trapper
  • Sviktene knær eller rygg når du står eller går
  • Uro når du forsøker hvile eller sove
  • Ristende følelse i kroppen
  • Migrene

Se linker nedenfor. Dette er blant de vanligste reaksjonene på trådløs teknologi. Det er kun 10 år siden trådløs tekonolgi begynte å bli vanlig, så det finnes mange gode alternativer. Det første er kablet internett i hjemmet, det andre er vanlig mobil istedet for Smartphone. Skadeomfanget for strådløs teknologi kan sammenlignes med radon og tobakk. Men det er verre. Vi bor ikke i sigarettrøyk, røyker ikke på joben, på bussen, sammen med barna våre, i barnehagen, barneskolen, på skoler. I tillegg til at helseeffektene ved trådløs teknologi er mer alvorlige enn nikotin og radon.

Eneste måten å ikke få tvungen installering av automatisk trådløs strømmåler i ditt hjem er å sende en legeattest til ditt nesttselskap. Om du får den installert, sover du i tråløs stråling hver dag resten av livet. AMS-måleren sender helseskadelig trådløs stråling flere ganger i minuttet døgnet rundt. Vil du ta vare på helsen til barna dine, vil du gjøre noe med egen helse? Be om legeattest og unngå tvungen installering i dag.Har du allerede fått installert måler? Forlang at radiodelen skal deaktiveres.

Se link nedenfor for symptomer og de 100 vitenskapelige artiklene som underbygger at wifi er meget helsefarlig.

Om automatiske strømmålere:

http://stopsmartmeters.org.uk/category/health-eff….

http://stoplinkynonmerci.org/

https://www.emfanalysis.com/smart-meter-health-ef….

trådløs teknologi og hjernekreft:

http://www.naturalhealth365.com/toxic-radiation-b….

100 studier som viser at wifi er skadelig for kroppen:

https://app.box.com/s/va22tdhyafgr1y8evpv92nvin47….